ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ SITE MAP | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ENGLISH
Πέμπτη, 08/10/2015   -   Φοιτητών
Πληροφορίες για Πρωτοετείς Φοιτητές

Καλωσορίσατε στο τμήμα μας!!!!!

Εδώ μπορείτε να χρήσιμες πληροφορίες που σας αφορούν.

Ακαδημαϊκή Ταυτότητα

Η ακαδημαϊκή ταυτότητα έχει και ισχύ Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου (Πάσο). Για την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση http://academicid.minedu.gov.gr.
Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική αίτηση χορήγησης ακαδημαϊκής ταυτότητας από έναν φοιτητή του πρώτου κύκλου σπουδών απαιτούνται οι κωδικοί πρόσβασης (username - password) που χορηγούνται στους εγγεγραμμένους φοιτητές από τη Γραμματεία του Τμήματος.

Δήλωση Μαθημάτων

Η δήλωση γίνεται εντός συγκεκριμένης προθεσμίες, που ανακοινώνεται στην αρχή κάθε εξαμήνου από τη Γραμματεία του Τμήματος. Για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 είναι από Δευτέρα 19/10/2015 έως και τη Δευτέρα 2/11/2015. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο: https://cronos.cc.uoi.gr/.

Υπόδειξη: Αφού ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων σας αποσυνδεθείτε από το Σύστημα και επανασυνδεθείτε, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που θα εμφανιστούν ταιριάζουν απόλυτα με την προηγούμενη δήλωση σας. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αναντιστοιχίας, επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατό με την Γραμματεία του Τμήματος.

Δήλωση Διδακτικών Συγγραμμάτων

Η δήλωση γίνεται εντός συγκεκριμένης προθεσμίας που ανακοινώνεται στην αρχή κάθε εξαμήνου από τη Γραμματεία του Τμήματος. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο: http://eudoxus.gr/  και αφορά τα μαθήματα που έχετε ήδη δηλώσει για το συγκεκριμένο εξάμηνο.
Υπόδειξη: Αφού ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική δήλωση των συγγραμμάτων σας αποσυνδεθείτε από το Σύστημα και επανασυνδεθείτε, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ τα στοιχεία που θα εμφανιστούν ταιριάζουν απόλυτα με την προηγούμενη δήλωση σας. Σε περίπτωση οποιασδήποτε αναντιστοιχίας, επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατό με την Γραμματεία του Τμήματος.

e-course Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Στην πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης μπορείτε να βρίσκεται το υλικό και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα  μαθημάτα. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο:  http://ecourse.uoi.gr/.
Πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα του εξαμήνου μπορείτε να βρείτε και εδώ.

Εκτυπώτες  Εργαστηρίων 

Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένας ασπρόμαυρος laser εκτυπώτης LEXMARK T652 για χρήση από τους φοιτητές. Ο εκτυπωτής αυτός βρίσκεται στο εργαστήριο ΠΕΠ ΙΙ και προορίζεται για εκτύπωση εργασιών. Πρόσβαση στον εκτυπωτή αποκτουν οι φοιτητές με το άνοιγμα του λογαριασμού τους κατά την εισαγωγή τους στο 1ο έτος φοίτησης στο Τμήμα.

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο http://support.cs.uoi.gr/index.php?menu=s7.

Πρόγραμμα Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου

Τα μαθήματα των πρωτοετών ξεκινούν με τον αριθμό 1(που σημαίνει πρώτο εξάμηνο) και βρίσκονται στην πρώτη στήλη κάθε ημέρας με κόκκινα γράμματα. Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Πρόγραμμα Εργαστηρίων Χειμερινού Εξαμήνου

Τα εργαστήρια ΠΕΠΙ, ΠΕΠΙΙ και ΠΕΛΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Τμήματος. Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ.

©2010 DEPARTMENT OF COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING - UNIVERSITY OF IOANNINA
created by data|SCIENCE

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!